Te gjitha infot rreth banoreve, Shikoni Live 24/h BBA6, Dhe Chat Live

Tuesday, April 2, 2013

Big Brother Albania 6 Live/HD

Thursday, March 28, 2013

Edberi tregon një histori dashurie me një vajzë nga Tirana

Në pjesën e dytë të diskutimit që organizoi Anaidi, tema ishte “një cift i ri që do të nisë një jetë të re, por familja nuk i ka lën asgjë. I pari që jep mendimin e vet është Edberi. Ai tregon për një histori reale dashurie që i ka ndodhur. Edberi tregon se kur punonte në Tiranë si kamarier dashuronte dhe donte të jetonte me një vajzë që punonte në callcenter. Edberi thotë që parat që ata fitonin nga puna që bënin nuk iu dilnin për të përballuar jetën që donin të kishin, ndaj e patën shumë të vështirë të jetonin në ato rrethana. Elona thotë që vetëm fakti që rroga në shqipëri është 300 euro, e tmerron. Iliri thotë se ka shumë dëshirë ta ndërtoj jetën në Shqipëri me vajzën që dashuron. Ai mendon të nisë një shkollë dhe të punojë, por thekson se pagat janë shumë të ulta. Të njëjtn mendim ka edhe Xhimi, që shton se mundësitë për të ndërtuar një jetë të mirë në Shqipëri janë të kufizuara. Shpendi thotë se familja të kërkon të bësh shumë sakrifica. Ai mendon se nuk është e vështirë të martohesh dhe të krijosh familje, por ta mbash atë. Më pas banorët diskutojnë për pensionet dhe pensionistët dhe i bëjnë thirrje politikës ta kthejnë vëmëndjen nga kjo shtresë.

Vajzat Edberit: “Do flesh te dhoma jonë”….


JoanaJa kush jane banoret ne nominim per kete jave... Votoni ata online...... Read more ... » ElenaMundësia e dytë për provën. Read more ... » dheJoana dhe Marselini për banorët...... Read more ... » EdberiAnaidi e Nino: “Ilirit iu bë qejfi për ne”; Vigani e Elena, afër njëri-tjetrit...... Read more ... » ndodhe në dhomëne ndenjes. Elena iAnaidi ndien presionin e nominimit të përhershëm.... Read more ... » është ulur Edberit në prehër dhe po ngacmohen meJoana “striptizem” mbi Anaidin. Read more ... » njëri-tjetrin. Edberi e pyetElona pyet Altinën: Je lesbike?. Read more ... » për të dashurin, a i ka bërë foto apo jo, nëse ai xhelozon kur e sheh atë atje? Elena thotë se shumicën e fotove ja ka bërë ai, ndërsa sa për xhelozi ajo pohon me kokë. Por shton se është shumë kurjoze të dijë se çfarë shkruajnë gazetat për ata të dy.

Edberi duket sikur e ngushëllon që ajo të mosElona pyet Altinën: Je lesbike?. Read more ... »merakoset, dukeJoana dhe Anaidi duke bere.... Read more ... » i thënë se gazetat atë punë kanë.
Elena me Joanën i propozojnë Edberit të vijë të flerë ngaJoana do ndahet nga i dashuri.... Read more ... » ato sonte. Joana i thotë se janë dy krevate bosh. Ose varianti tjetër që i propozon Joana është të flerë Elena me ViganinElena i kërkon mendim Joanës për Viganin; Joana: Luaj, kënaqu e sorollate, por...... Read more ... » dhe ai fle tek krevati i Elenës.
Një tjetër variant që thotë Joana është, ta çojnë Marselinin tek dhoma lart, nuk kanë për çfarë ta duan tek dhoma e tyre. Por Elena thotë që ai mund të kundërshtojë dhe nuk lëviz nga krevati i tij. Këtu edhe Joana mendohet, pastaj me të qeshur thotë” E mirë, shpresojmë të dalë Maselini këtë fundjavë”. Vajzat po këmbengulin që ai të flerë tek dhoma e tyre, por duket se Edberi është i luhatur.

Joana dhe Eldora si mace; Elona dhe Iliri i ironizojnë

ShpendiShpendi-Eldorës: “Nuk dua t’i keqpërdorësh ato që të kam thënë”. Lexo me shume ... » e Xhimi u kanë vënë vajzave të shtëpisë epitete “mace”. Kështu ata kanë quajtur të tillë Eldorën, Joanën dhe Oltën. Shpendi e thërret Eldorën shpesh “mace” dhe vajzat kanë vendosur që të dyja të bëjnë grim duke u pikturuar si mace në fytyrë. Dy vajzat gatuajnë drekën bashkë dhe më pas bashkohen me banorët e tjerë në biseda e diskutime.


EldoraBanorët ndajnë punët e shtëpisë; Diskutime për tema të ndryshme. Lexo me shume ... » dhe JoanaBanorët ndajnë punët e shtëpisë; Diskutime për tema të ndryshme. Lexo me shume ... » janë veshur me rroba të zeza dhe me taka të larta. Banorët i komentojnë pikërisht për pamjen e tyre. Iliri e Olta flasin për takat e vajzave që sipas tyre nuk mund të përdoren kur gatuhet. Më pas iliri është shtrirë bashkë me Elonën në një nga kolltukët e dhomës së ndenjes. Elona thotë “po të preu rrugën macja e zezë…” dhe bën shenjë me kokë nga Joana. Iliri qesh me të madhe me ironinë e saj.