Te gjitha infot rreth banoreve, Shikoni Live 24/h BBA6, Dhe Chat Live

Thursday, March 28, 2013

Joana dhe Eldora si mace; Elona dhe Iliri i ironizojnë

ShpendiShpendi-Eldorës: “Nuk dua t’i keqpërdorësh ato që të kam thënë”. Lexo me shume ... » e Xhimi u kanë vënë vajzave të shtëpisë epitete “mace”. Kështu ata kanë quajtur të tillë Eldorën, Joanën dhe Oltën. Shpendi e thërret Eldorën shpesh “mace” dhe vajzat kanë vendosur që të dyja të bëjnë grim duke u pikturuar si mace në fytyrë. Dy vajzat gatuajnë drekën bashkë dhe më pas bashkohen me banorët e tjerë në biseda e diskutime.


EldoraBanorët ndajnë punët e shtëpisë; Diskutime për tema të ndryshme. Lexo me shume ... » dhe JoanaBanorët ndajnë punët e shtëpisë; Diskutime për tema të ndryshme. Lexo me shume ... » janë veshur me rroba të zeza dhe me taka të larta. Banorët i komentojnë pikërisht për pamjen e tyre. Iliri e Olta flasin për takat e vajzave që sipas tyre nuk mund të përdoren kur gatuhet. Më pas iliri është shtrirë bashkë me Elonën në një nga kolltukët e dhomës së ndenjes. Elona thotë “po të preu rrugën macja e zezë…” dhe bën shenjë me kokë nga Joana. Iliri qesh me të madhe me ironinë e saj.

No comments:

Post a Comment