Te gjitha infot rreth banoreve, Shikoni Live 24/h BBA6, Dhe Chat Live

Thursday, March 28, 2013

Vajzat Edberit: “Do flesh te dhoma jonë”….


JoanaJa kush jane banoret ne nominim per kete jave... Votoni ata online...... Read more ... » ElenaMundësia e dytë për provën. Read more ... » dheJoana dhe Marselini për banorët...... Read more ... » EdberiAnaidi e Nino: “Ilirit iu bë qejfi për ne”; Vigani e Elena, afër njëri-tjetrit...... Read more ... » ndodhe në dhomëne ndenjes. Elena iAnaidi ndien presionin e nominimit të përhershëm.... Read more ... » është ulur Edberit në prehër dhe po ngacmohen meJoana “striptizem” mbi Anaidin. Read more ... » njëri-tjetrin. Edberi e pyetElona pyet Altinën: Je lesbike?. Read more ... » për të dashurin, a i ka bërë foto apo jo, nëse ai xhelozon kur e sheh atë atje? Elena thotë se shumicën e fotove ja ka bërë ai, ndërsa sa për xhelozi ajo pohon me kokë. Por shton se është shumë kurjoze të dijë se çfarë shkruajnë gazetat për ata të dy.

Edberi duket sikur e ngushëllon që ajo të mosElona pyet Altinën: Je lesbike?. Read more ... »merakoset, dukeJoana dhe Anaidi duke bere.... Read more ... » i thënë se gazetat atë punë kanë.
Elena me Joanën i propozojnë Edberit të vijë të flerë ngaJoana do ndahet nga i dashuri.... Read more ... » ato sonte. Joana i thotë se janë dy krevate bosh. Ose varianti tjetër që i propozon Joana është të flerë Elena me ViganinElena i kërkon mendim Joanës për Viganin; Joana: Luaj, kënaqu e sorollate, por...... Read more ... » dhe ai fle tek krevati i Elenës.
Një tjetër variant që thotë Joana është, ta çojnë Marselinin tek dhoma lart, nuk kanë për çfarë ta duan tek dhoma e tyre. Por Elena thotë që ai mund të kundërshtojë dhe nuk lëviz nga krevati i tij. Këtu edhe Joana mendohet, pastaj me të qeshur thotë” E mirë, shpresojmë të dalë Maselini këtë fundjavë”. Vajzat po këmbengulin që ai të flerë tek dhoma e tyre, por duket se Edberi është i luhatur.

No comments:

Post a Comment